De professionals van Mijnboekhouder.nl ontzorgen u als ondernemer. U kunt kiezen voor ons totaalpakket, maar uiteraard zijn ook afzonderlijke (advies)diensten mogelijk. De keus is aan u!

Mijnboekhouder.nl biedt u diverse keuzes voor het voeren van uw financiële boekhouding. U kunt bijvoorbeeld uw volledige administratie aan ons uitbesteden. Wij verwerken deze en stellen de jaarrekening van uw onderneming op. U ontvangt vervolgens een overzicht van de belangrijkste gegevens die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw administratie gedeeltelijk uit handen te geven. Wij adviseren u bij de van uw administratie en begeleiden u bij het opzetten van de administratie. Wij kijken mee over uw schouder en indien nodig helpen wij u verder.

Wij bieden onze diensten aan op basis van een vaste prijs per jaar of, indien u dat wenst, op basis van declaratie. Bij Mijnboekhouder.nl kunt u dus terecht voor dienstverlening op maat. Hierdoor kunt u als ondernemer uw volledige tijd en aandacht besteden aan uw bedrijf!

Als ondernemer komt u onherroepelijk in aanraking met de Belastingdienst. De beslissingen die u neemt, zullen bepalen of u inkomstenbelasting en btw moet afstaan, maar ook voor welke premies u in aanmerking komt. Voor startende ondernemers zijn er bovendien speciale startersregelingen.

Vindt u het lastig of tijdrovend om uw belastingaangifte goed af te handelen? Wordt de aangifte van uw bedrijf te ingewikkeld om zelf uit te voeren? Heeft u het idee dat u teveel belasting betaald, omdat u niet van de juiste regels en mogelijkheden gebruikmaakt? Neem dan nu contact met ons op en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Sinds 1977 is belasting aangiften verzorgen voor ondernemers één van de specialiteiten van Mijnboekhouder.nl!

Voor ondernemers bestaat er vaak geen strikte scheiding tussen zakelijke en privébelangen. Ontwikkelingen in uw persoonlijke leven hebben vaak gevolgen voor de bedrijfssituatie en vice versa. Als ondernemer bent u bovendien zelf verantwoordelijk voor uw inkomsten.  Een goede financiële planning biedt oplossingen om het inkomen op peil te houden, ook als de omstandigheden moeilijk zijn. Daarnaast richt het plan zich op groei van uw vermogen.

Hierdoor realiseert u beter uw doelstellingen op de korte en (middel)lange termijn. De professionals van Mijnboekhouder.nl kennen de materie en de wetgeving. Bovendien gaan wij creatief om met nieuwe ontwikkelingen, waardoor alle mogelijkheden ook werkelijk benut worden.

Standard Business Reporting (SBR) is een nieuwe en efficiënte manier van rapporteren van uw financiële gegevens. Het is een gestandaardiseerde wijze van elektronische gegevensuitwisseling tussen ondernemer, overheid en intermediair.

SBR zorgt ervoor dat vanuit uw bedrijfsadministratie de juiste financiële rapportages worden samengesteld en aangeleverd. Het eenmaal inrichten van de bedrijfsadministratie volgens SBR zorgt voor een efficiënt hergebruik van gegevens. Zo hoeven de verschillende rapportages niet handmatig samengesteld en verzonden te worden. Dus één keer vastleggen, meerdere malen aanleveren. Op die manier kan er betrouwbaar, snel en eenduidig worden gerapporteerd. Dit zorgt voor korte lijntjes met bijvoorbeeld banken.

Vanaf 1 januari 2013 is rapporteren volgens SBR voor een aantal rapportages aan de overheid verplicht en dat vergt mogelijk aanpassingen in uw administratieve processen.

De belasting die een onderneming in Nederland moet betalen, wordt vaak als vanzelfsprekend  beschouwd. Een organisatie moet nu eenmaal belasting betalen. Maar uit de praktijk blijkt dat ondernemers vaak te veel betalen. Een iets andere inrichting of uitvoering van een transactie kan u behoorlijk wat kosten besparen. Wees geen dief van uw eigen portemonnee. Neem contact op met Mijnboekhouder.nl en bespaar kosten!

De jaarrekening van uw bedrijf vormt de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting en/of de aangifte inkomstenbelasting en een cijfermatige presentatie van uw onderneming. Naast een goed financieel overzicht heeft u daarmee de juiste basis voor fiscale aangiften inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Onze rol is niet alleen het samenstellen van de jaarrekening, maar wij vinden dat ook het begeleiden van de organisatie veel aandacht vereist. Wij geven praktische tips en adviezen om tot een nog betere bedrijfsvoering te komen.

Als ondernemer krijgt u te maken met wet- en regelgeving. Het is een hele kunst om niet te verdwalen in de doolhof van wetten en regelingen. Het spreekt vanzelf dat u niet ook nog eens een juridisch expert kunt zijn. Bovendien houden ondernemers zich liever bezig met ondernemen, dan met juridische zaken. Doet u waar u goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn. Mijnboekhouder.nl biedt u de helpende hand bij juridische zaken. Daarvoor werken wij samen met advocaten, notarissen en fiscaal juristen.

Salarisstroken moeten kloppen, zo eenvoudig is het. Maar met alle wet- en regelgeving is het verzorgen van uw loonstrook specialistenwerk. Het voeren van een goede salarisadministratie kan een hele zorg zijn. Het is arbeidsintensief en de regels veranderen continue. 

Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie bent u bij ons aan het goede adres. Wij kennen de CAO’s en weten deze toe te passen. Mijnboekhouder.nl verzorgt salarisadministraties voor allerlei bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, al meer dan dertig jaar. Correct en betaalbaar.

Een startende ondernemer worstelt vaak met veel vragen, zoals: wat betekent het om ondernemer te worden? Ben ik er wel geschikt voor? Hoe zit het met de bank en de Belastingdienst? Wij begeleiden u met het goed opstarten van uw onderneming.

In het gratis kennismakingsgesprek bepaalt u samen met ons de gewenste dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor full service, maar uiteraard ook voor afzonderlijke (advies)diensten. Wij bieden onze diensten aan op basis van een vaste prijs per jaar of, indien u dat wenst, op basis van declaratie. Zo bieden wij u niet alleen grip op uw administratie en belastingzaken, maar ook op uw kosten.

Persoonlijke aandacht voor u als klant staat hoog in het vaandel. Daarom heeft u bij Mijnboekhouder.nl altijd een vast aanspreekpunt. Deze gaat regelmatig met u rond de tafel om de stand van zaken te bespreken en bekijkt samen met u wat eventuele verbeterpunten in uw bedrijf kunnen zijn.

AIedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een fusie of overname. Bij fusies, herstructureringen en overnames is het belangrijk om tijdig fiscaal en juridisch advies in te winnen. Wij helpen en adviseren ondernemers die hiermee te maken krijgen. Elke fusie of overname is een op zichzelf staande gebeurtenis en vergt een unieke benadering. In alle gevallen streven wij naar realisatie van de maximale waarde voor onze opdrachtgever bij de overdracht van uw onderneming.

Mijnboekhouder.nl heeft samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven en instanties. Hierdoor hebben we contact met advocaten, notarissen en fiscaal juristen.

Mijnboekhouder.nl begeleidt u fiscaal en juridisch bij uw fusie of overname.ccordion Content